UW BEZOEK AAN SKYVIEW DE PIER

Een bezoek aan SkyView de Pier kan zeker niet ontbreken bij een dagje Scheveningen en de Pier. Ons unieke en luxe Giant Wheel biedt u gesloten gondels voorzien van airco en comfortabele zittingen. Zo heeft u geen last van weersinvloeden en geniet u optimaal van een geweldig uitzicht over land en zee!

DINNERWHEEL

SkyView de Pier biedt u binnekort ook de mogelijkheid om in de luxe gesloten gondels te lunchen en zelfs te dineren. Dit unieke en voor Nederland nieuwe concept heet: DinnerWheel. Denk ook aan een gezellig kopje koffie of thee met heerlijk gebak, recht uit eigen keuken. Zo wordt uw bezoek aan SkyView de Pier nog onvergetelijker. Bezoek ons samen met uw familie, vrienden of kennissen. De gesloten gondel bieden ruimte voor 6 volwassen!

ARRANGEMENTEN (BINNENKORT BESCHIKBAAR)

SkyView de Pier biedt u binnekort verschillende arrangementen, voor ieder wat wils! Om u een optimaal comfort te bieden krijgt u altijd een eigen gondel ter beschikking die u niet hoeft te delen met onbekenden.... en dat al bij boekingen vanaf twee personen!

- SkyTour: “vlieg” met ons mee en geniet tijdens de 10 minuten durende vlucht van een geweldig uitzicht over land en zee op een hoogte van +/- 50 meter boven NAP.

- DayBreak: Bij het DayBreak arrangement krijgt u tijdens de vlucht van 10 minuten ook een heerlijke koffie, thee of frisdrank in de gondel gereserveerd, samen met vers gebak uit eigen keuken.

- SkyLunch: geniet tijdens de vlucht van +/- 20 minuten van een heerlijke lunch in onze comfortabele gondels. Ook de ideale lunchafspraak met uw business partners!

- SkyDinner: Samen dineren op de meest unieke manier! Tijdens uw vlucht van +/- 30 minuten geniet u van een overheerlijk diner compleet met drankjes.

- Specials: SkyView de Pier zal gedurende het jaar verschillende speciale arrangementen bieden. Denk daarbij aan speciale diners tijdens verschillende thema avonden zoals het vuurwerkfestival of Kerstmis. Uw geliefde op een onvergetelijk manier ten huwelijk vragen? Ook dat kan! Boek het aanzoek-arrangement en stel de belangrijkste vraag uit uw leven in de romantische gondel onder het genot van heerlijke champagne!