UW BEZOEK AAN SKYVIEW DE PIER

Een bezoek aan SkyView de Pier kan zeker niet ontbreken bij een dagje Scheveningen en de Pier. Ons unieke en luxe Giant Wheel biedt u gesloten gondels voorzien van airco en comfortabele zittingen. Zo heeft u geen last van weersinvloeden en geniet u optimaal van een geweldig uitzicht over land en zee! Zoekt u nog een hotel in de buurt voor een overnachting, kijk dan op hotelscombined.nl

 

HIGH TEA

Geniet van een uitgebreide High Tea compleet met gebakjestoren, thee en Prosecco! Reserveer wel vooraf want het arrangement heeft maar een beperkt aantal plaatsen. Bestel HIER je tickets en reserveer ook direct de datum waarop je wilt komen genieten van de High Tea.




ARRANGEMENTEN

SkyView de Pier biedt u verschillende diner arrangementen, voor ieder wat wils! Om u een optimaal comfort te bieden krijgt u altijd een eigen gondel ter beschikking die u niet hoeft te delen met onbekenden.

- DayBreak (maandag t/m zondag): Bij het DayBreak arrangement krijgt u tijdens uw vlucht ook heerlijke koffie of thee in de gondel gereserveerd, samen met vers gebak uit eigen keuken (reserveren is niet nodig). Slechts 14,00 euro p.p.

- SkyDinner (vrijdag t/m zondag): Samen dineren op de meest unieke manier! Tijdens de vlucht in uw eigen prive gondel, voorzien van airco geniet u van een overheerlijk 2-gangendiner compleet met drankjes voor slechts 34,50 p.p. euro. Voor kinderen hebben we een speciaal kindermenu voor 14,50 euro p.p. (alleen vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur)

DIRECT RESERVEREN

- Specials: SkyView de Pier zal gedurende het jaar verschillende speciale arrangementen bieden. Denk daarbij aan speciale diners tijdens verschillende thema avonden zoals het vuurwerkfestival of Kerstmis. Uw geliefde op een onvergetelijk manier ten huwelijk vragen? Ook dat kan! Neem contact op met ons service team en samen maken we er een onvergetelijke moment van! Mail naar info@skyviewdepier.nl of bel 0880-22 33 33 (lokaal tarief).